sâmbătă, 3 februarie 2018

Universul, Stelele, Dinozaurii, Uriasii, Extraterestrii, Fortele Supranaturale

Universul Dinozauri extraterestrii
Cu siguranta, aproape orice om a avut cunostinta mai mult sau mai putin despre alte “forme de existentialitate” cunoscute, in afara de fiinta care se numeste: OM. Printre acestea enumeram: DINOZAURII, URIASII, EXTRATERESTRII. Insa putem vorbi si despre alte structuri ce nu contin viata in ele, ci doar materie activa, cum ar fi: UNIVERSUL ce este alcatuit din STELE, GALAXII, CONSTELATII...

Totodata, se mai poate lua in calcul de asemenea si alte puteri supranaturale cunoscute din punct de vedere imaterial, ca si putere negativa de influenta asupra omului, cum ar fi: Stiintele Oculte, Influentele Astrale, Magia, Vrajitoriile, Ghicitoriile, Conceptele Religioase, Conceptele Filozofce, Tehnologia Moderna insuflata omului de catre alte Forte Supranaturale, Yoga, New Age, Lucrarile de Imitare si Inselare…precum si multe si multe alte lucruri asemanatoare cu acestea.
Toate aceste categorii enumerate, au acelasi numitor comun sau sunt diferite? Pe cine reprezinta acestea, care este scopul existentialitatii si influentate lor asupra omului si cum se pot localiza toate acestea in ecuatia: Materie, Timp si Spatiu?

DA! TOATE ACESTEA AU UN SINGUR NUMITOR COMUN SI REPREZINTA UN SINGUR LUCRU! , insa desfasurate diferit atat in ceea ce priveste TIMPUL, atat in ceea ce priveste MATERIA, ata in ceea ce priveste SPATIUL! Raspunsul pentru toate acestea se gaseste aici:

Si in cer s-a facut un razboi. Mihail si ingerii lui s-au luptat cu balaurul. Si balaurul cu ingerii lui s-au luptat si ei, dar n-au putut birui; si locul lor nu li s-a mai gasit in cer. Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit diavolul si Satana, acela care insala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui. Si am auzit in cer un glas tare, care zicea: "Acum a venit mantuirea, puterea si imparatia Dumnezeului nostru si stapanirea Hristosului Lui; pentru ca parasul fratilor nostri, care zi si noaptea ii para inaintea Dumnezeului nostru, a fost aruncat jos. Ei l-au biruit prin sangele Mielului si prin cuvantul marturisirii lor, si nu si-au iubit viata chiar pana la moarte. De aceea, bucurati-va, ceruri si voi care locuiti in ceruri! Vai de voi, pamant si mare! Caci diavolul s-a coborat la voi cuprins de o manie mare, fiindca stie ca are putina vreme."(Apocalipsa 12:7)

Prin contextul acesui razboi care a avut loc in CER, reiese clar doua lucruri. Odata, ca prin aruncarea lui satan din Cer unde nu exista materie, timp si spatiu, acestuia trebuia sa i se ofere ca si loc de pedeapsa OPUSUL si anume acest UNIVERS material, compus din materie, timp si spatiu, loc unde va urma sa isi ispaseasca pedeapsa neascultarii, iar pe de alta parte, desfasurarea in actiune a puterii raului. Insa in Cer inaintea razboiului, satan fiind bine cunoscut ca fiind Inger de Lumina, (putere duhovniceasca pozitiva), dupa ce a decazut, i s-a dat ca si autoritate proprie acest Univers material ca desfasurare prin actiune. Sa nu uitam si faptul ca acest lucru inseamna MOARTE, JUDECATA, PEDEAPSA, din toate punctele de vedere. Comparativ cu Vesnicia si Viata Vesnica care se afla in Cer.

Iata caderea si aruncarea afara din Cer a lui satan, din Desavarsire:

"Asa vorbeste Domnul Dumnezeu:"Ajunsesesi la cea mai inalta desavarsire, erai plin de intelepciune si desavarsit in frumusete. Stateai in Eden, gradina lui Dumnezeu, si erai acoperit cu tot felul de pietre scumpe: cu sardonix, cu topaz, cu diamant, cucrisolit, cu onix, cu jasp, cu safir, cu rubin, cu smarald si cu aur; timpanele si flautele erau in slujba ta, pregatite pentru ziua cand ai fost facut. Erai un heruvim ocrotitor cu aripile intinse; te pusesem pe muntele cel sfant al lui Dumnezeu, si umblai prin mijlocul pietrelor scanteietoare. Ai fost fara prihana in caile tale, din ziua cand ai fost facut pana in ziua cand s-a gasit nelegiuirea in tine. Prin marimea negotului tau te-ai umplut de silnicie si ai pacatuit; de aceea te-am aruncat de pe muntele lui Dumnezeu si te nimicesc,heruvim ocrotitor, din mijlocul pietrelor scanteietoare. Ti s-a ingamfat inima din pricina frumusetii tale, ti-ai stricat intelepciunea cu stralucirea ta. De aceea te arunc la pamant, te dau priveliste imparatilor. Prin multimea nelegiuirilor tale, prin nedreptatea negotului tau ti-ai spurcat locasurile sfinte; de aceea scot din mijlocul tau un foc care te mistuie si te prefac in cenusa pe pamant, inaintea tuturor celor ce te privesc.(Ezechiel 28:12)

Pentru ca Dumnezeu sa DOVEDEASCA celorlalte Creaturi care erau desavarsite in Cer, era necesar sa faca acest lucru avand la baza principiul DREPTATII!!!

Atat in acel razboi, cat si in descrierea caderii lui satan din Cer intalnim expresia ca: "ai fost aruncat la pamant!” Tot aici intalnim si expresia: “Muntele lui Dumnezeu!” Aceste aspecte nu se pot intelege decat sub forma duhovniceasca, fiindca in CER nu poate exista un munte, deoarece, CERUL este o reprezentare simbolica din punct de vedere material, CERUL (precum si muntele) reprezinta SLAVA LUI DUMNEZEU, deci nici nu se poate lua in discutie ideea materiei, ci doar la nivel de Duh si de Putere!

Aruncarea lui satan din CER din puterea duhovniceasca a insemnat sa i se dea lui intreaga putere definita prin termenul de RAU care deja ii apartinea, iar "pamantul" simbolizand intregul UNIVERS MATERIAL, ca desfasurare a actiunii decazute a lui satan in materie, timp, spatiu.

Atentie! A se intelege doua aspecte in ecuatia: EVOLUTIE / CREATIE. Amandoua aceste lucrui sunt perfect valabile si adevarate, insa au scopuri diferite. Si astfel, atat stiinta prin dovedirea evolutiei are dreptate, cat si creatia prin Cuvantul lui Dumnezeu, reprezentat de Cartea Vietii care este Biblia este adevarata, insa ambele sunt total opuse prin intelegerea lor:

CREATIA LUI DUMNEZEU NU POATE AVEA INTELES DECAT SUB ASPECT IMATERIAL, DUHOVNICESC, LA NIVEL DE DUH SI PUTERE!

PE DE ALTA PARTE, EVOLUTIA ESTE INCONTESTABIL VALABILA DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL DE LA APARITIA INTREGULUI UNIVERS!


Aruncarea lui satan din Cer datorita acelui razboi, a insemnat acumularea imateriala totala absoluta prin puterea raului ca si duh si transformata in materie prin aparitia acestui Univers material. Si astfel stiinta confirma aparitia Universului prin teoria Big-Bang, insa stiinta nu poate explica inca de unde si cum a aparut aceasta aparitie din nimic material, ajunganduse la un Univers Material. Stiinta vorbeste despre o acumulare de energie, ce a provocat acea explozie, insa acea "energie" inseamnand raul in absolutul lui. Transformarea nevazutului in vazut, transformarea non materiei in materie si transformarea non timpului in timp!

Ca si concluzie generala, absoluta despre evolutie si creatie, pentru a se putea intelege ambele cu exactitate, lucrurile stau in felul urmator:

1. Dumnezeu a creat TOTUL in stare de Duh de a carei natura ESTE! ( creatia )
2. Materia a aparut, evoluat, fiind fara viata in ea, ci doar stare activa! ( evolutia materiala )
3. Dumnezeu a luat tot ce a creat si le-a pus in ordinea caderii in pacat datorita aparitiei raului in Cer, luand partea duhovniceasca si dandu-i-se un corp ( un trup ) material activ si asta in functie de intensitatea raului acumulat. Pentru fiecare duh in parte acest lucru insemnand ispasirea unei pedepse, dar la baza acestui lucru stand DREPTATEA LUI DUMNEZEU, prin procesul Judecatii Drepte! ( insasi ordinea creatiei duhovnicesti confirma ordinea evolutiei materiale )

Pe principiul Biblic: " Cui i s-a dat mult, i se va cere mult; si cui i s-a incredintat mult, i se va cere mai mult."

Deja acum putem vorbi despre o prima categorie ca reprezentare a ceva cu mult inaintea aparitiei pamantului, a vietii si implicit a omului pe acest pamant si anume:


1.STELELE!


Dupa caderea lui satan din Cer si oferiindu-i-se intreg acest Univers material ca si desfasurare a puterii negative (ostil omului binenteles, nu putem nega acest lucru…) inaintea aparitiei omului, mai intai trebuiau sa fie pedepsiti toti Ingerii care au decazut impreuna cu satan datorita neascultarii prin inselarea lor…In descrierea acestui razboi din Cer, Ingerii decazuti au devenit Demoni ca si putere de duh, iar din punct de vedere material, in primul rand ca si pedeapsa ca o prima forma de existentialitate vor lua infatisarea STELELOR, demonii devenind insasi stelele, constelatiile, galaxiile si tot ceea ce se afla in acest Univers:

Cu coada tragea dupa el a treia parte din stelele cerului si le arunca pe pamant.(Apocalipsa 12:4)

Miliardele si miliardele de stele din acest Univers material, cu siguranta nu au fost create de catre Dumnezeu! Iar daca ar fi fost create, sa presupunem, atunci se ridica intrebarea:
La ce folos omului miliarde de stele inutile si ostile orcarei forme de viata din punct de vedere duhovnicesc, stiindu-se bine ca omul este protejat doar printr-o atmosfera firava, printr-un strat de cativa kilometri, ce il desparte de intreg Universul, iesirea omului din aceasta sfera a vietii insemnand moarte!?!? Cum ar fi drept sa gandim ca Dumnezeu a creat un bob de nisip de viata, asezand-ul intr-un ocean de moarte!?!

Mai este aici si explicatia incontestabila si certa ca STELELE au evoluat/involuat, unele aparand altele disparand… asta insemnand logic ca nu poate fi vorba despre o creatie materiala din punct de vedere a lui Dumnezeu, fiindca Dumnezeu ne spune cum ca: Creatia S-A OPRIT, S-A INCHEIAT, odata cu ziua de odihna descrisa in cartea Genezei.

Astfel au fost sfarsite cerurile si pamantul si toata ostirea lor.(Geneza 2:1)

Si nu putem fi absurzi sa anulam dovezile stiintifice care, acum, prin trimiterea satelitilor in spatiu demonstreaza clar ca Universul material este in continua miscare prin furnizare de materie, adica: APARITIE / DISPARITIE! / EXPANSIUNE.
Puteti citi despre acestea, accesand acest link: SURSA WIKIPEDIA.

DECI CEVA CE ESTE CREAT, REPREZINTA CEVA DE SINE STATAOR, NU MAI POATE SA EVOLUEZE IN CONTINUARE!

Aceasta prima categorie ce reprezinta STELELE, constelatiile, galaxiile…Universului, reprezinta demonii ce au luat aceasta infatisare aflandu-se intr-o stare activa decazuta, relativa, in miscare continua, insa infima in contrast cu infinitatea sau vesnicia lui Dumnezeu aflata in afara materiei, timpului si spatiului.

2. UNIVERSUL (Big-Bang)


Sa observam cu mare atentie de cine este reprezentat UNIVERSUL. Denumirea si localizarea UNIVERSULUI din punct de vedere duhovniceste explicativ, reprezinta ADANCUL! Sa urmarim cu atentie urmatoarele pasaje Biblice:

Caci daca n-a crutat Dumnezeu pe ingerii care au pacatuit, ci i-a aruncat in Adanc, unde stau inconjurati de intuneric, legati cu lanturi si pastrati pentru judecata;(2Pet.2:4)

L-a aruncat in Adanc, l-a inchis acolo si a pecetluit intrarea deasupra lui, ca sa nu mai insele neamurile, pana se vor implini cei o mie de ani. Dupa aceea trebuie sa fie dezlegat pentru putina vreme.(Apoc.20:3)

Din ultimul pasaj reiese foarte clar si faptul ca satan impreuna cu ingerii lui va avea "UN TIMP"limitat, relativ, stabilit din punct de vedere Biblic. Timpul stabilit in Biblie nu trebuie raportat la notiunea de timp pe care noi oamenii o cunoastem si o intelegem, ci in acest fel:

Dar, preaiubitilor, sa nu uitati un lucru: ca, pentru Domnul, o zi este ca o mie de ani, si o mie de ani sunt ca o zi. (2Pet.3:8)

Acest verset anuleaza notiunea de timp. Acest “timp” arata ca satan guverzeaza Universul adica Adnacul pentru o vreme, raportat la o intelegere duhovniceasca, iar acea "putina vreme" despre care este vorba, dupa ce va fi dezlegat, acel "putin timp" va insemna cand el va avea putere de inselare directa asupra omului asta insemnand perioada de la aparitia omului si pana la sfarsitul acestuia, stabilit binenteles de catre Dumnezeu. Acea "mie de ani" poate insemna intreaga viata a Universului de la inceput si pana la aparitia omului. "Putinul timp" reprezentand durata existentei omului de la inceput si pana la sfarsitul acestuia. Puteti citi despre acestea, accesand acest link: SURSA WIKIPEDIA.


3. DINOZAURII


Dreptatea lui Dumnezeu vine pe fondul unei ierarhii binestabilite. Ce inseamna acest lucru? Fiecare om, fiecare fiinta, este diferita sau mai exact a devenit diferita odata cu caderea in pacat prin neascultare fata de Dumnezeu. Inainte de a fi orice cunoastem acum in aceasta viata, materie,timp, spatiu…totul a fost perfect in CER, datorita lipsei totale a raului. Dupa caderea in pacat, atat in dreptul omului cat si in dreptul Ingerilor creaturi din Ceruri, fiecare a devenit unic, astfel diferentierea pacatului s-a facut de la individ la individ, diferit atat ca si gradualizare cat si cantitativ in ceea ce priveste acumulare de rau. Unul dintre cele mai importante aspecte ce stau la baza a orice consta in faptul ca, CADEREA A ORICE ( ingeri, duhurile oamenilor, entitati...) DIN PERFECTIUNE, S-A PETRECUT IN CER, cadere ce a avut loc datorita aparitiei raului, si definita inaintea aparitiei a meteriei, timpului, spatiului, a vazutului. Pentru acest lucru in functie de neascultare si acumulare de rau ca si intensitate mai intai Dumnezeu a facut diferenta si judecata, binenteles pentru Ingerii decazuti deveniti demoni, ispasindu-si pedeapsa in materie sub diferite forme in functie de intensitatea pacatului acumulat. Mai exact printre primii Ingeri care au pacatuit si au ascultat de satan mai mult decat de Dumnezeu, au luat cea mai mare osanda, putem spune ca sunt cei ce reprezinta STELELE, asa cum am afirmat mai sus, acestora danduli-se aceasta forma de materie ca si ispasire de pedeapsa. Acestia sunt primii si cei ce au primit pedeapsa cea mai mare.

Apoi treptat unei alte categorii inselate i s-a dat stapanire pe acest pamant odata cu aparitia lui. DINOZAURII. Nu putem vorbi exact despre date, timpuri si perioade a existentei acestei categorii de demoni decazuti, insa ce este important de luat in calcul, ca treptat pe principiul din exterior spre interior, pe categorii si etapizat, satan, raul, implicit cu ingerii lui, trebuiau sa se apropie inspre om, pentru al insela. Asadar putem vorbi despre o alta categorie ce a vietuit de aceasta data din exteriorul planetei din Universul inconjurator spre si pe acest pamant, categorie de demoni ce au luat forma un timp indelungat pe acest pamant sub forma de DINOZAURI.

Acest tip de demoni nu trebuiau sa convietuiasca impreuna cu omul, avand era lor separata de existentialitate, dovada fiind cruzimea si salbaticia extrema binecunoascuta a acestor tipuri de Dinozauri, fiindca putem vorbi despre un rau foarte mare comparativ cu raul omului. Un rau ce avea sa se desfasoare chiar daca se presupune ca ar fi existat timp de milioane de ani pe acest pamant, totusi este o perioada infima fata de cea care a existat in Univers de la aparitia acestuia si pana la aparitia planetei pamant. ( miliarde de ani )

Asadar putem spune ca atat raul cat si timpul se micsoreaza, se diminuiaza in intensitate de la o categorie de demoni pana la alta. Nu credem ca se poate vorbi despre inexistentialitatea dinozaurilor, sa fim realisti, numai cine nu vrea sa cunoasca nimic, fiindca dovezile arheologice prin descoperirea scheletelor acestora sunt INCONTESTABILE! Puteti citi despre acestea, accesand acest link: SURSA WIKIPEDIA.


4. URIASII


Pedeapsa raului si binenteles a demonilor avea sa continuie, etapizat si gradualizat spre om si spre inselarea si ademenirea acestuia spre pacat. In acest caz vorbim despre URIASI. Astfel pacatul omului fiind atat de infim si inferior fata de creaturile INGERI/DEMONI, de asa natura incat omului dandui-se sansa intoarcerii catre Dumnezeu si datorita faptului ca omul a ascultat de rau in mod indirect, in comparatie cu INGERII care in mod direct au cazut prin neascultare fata de Dumnezeu. Pentru acest fapt omul a fost creat dupa Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu (ca si DUH), iar prin jertfa Mantuitorului dandui-se sansa intoarcerii la Dumnezeu si implicit a mantuirii duhului cazut in pacat.

Dumnezeu este Duh. Iar acest aspect este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aiba omul in atentie. Creatia omului nu este reprezentata sub forma materiala ca si trup, carne, materie. Atat facerea omului de catre Dumnezeu, cat si a tuturor lucrurilor nu pot avea decat o intelegere duhovniceasca. Cand vorbim despre crearea omului vorbim despre duhul omului ca si persoana asemanator lui Dumnezeu. Nu despre un trup de carne muritor si limitat de viata.

Ce spun eu, fratilor, este ca nu poate carnea si sangele sa mosteneasca Imparatia lui Dumnezeu; si ca putrezirea nu poate mosteni neputrezirea. (1Cor.15:50)

Aici este o discutie foarte vasta iar in aceasta privinta a creatiei voi scrie un alt articol separat.

In privinta uriasilor acestia se pot clasifica in doua categorii diferite asa cum se confirma prin descoperirile arheologice, dovedite prin schelete ingropate. Nu putem sti iarasi cu exactitate perioadele vietuirii lor, lucru putin semnificativ, important fiind vietuirea acestora si rolul pe care l-au avut in mod direct sau indirect asupra omului.

Una dintre aceste doua categorii datorita descoperirilor arheologice prin, cranii si schelete gigantice atingand pana la 20-30 metri lungime, putem vorbi despre o categorie ce nu a avut impact direct de convietuire cu omul. Acesti giganti sau ciclopi cum mai sunt denumiti, cu siguranta ca au trait inaintea aparitiei omului, avand din nou era lor de existentialitate aparte fata de om. Acest lucru arata o alta categorie de demoni, care aveau sa se apropie treptat de aparitia omului dar neavand contact direct cu omul. Inca o dovada si de imitare in aceasta privinta dovedita, prin infatisarea acestor URIASI, care au fost asemanatoari oamenilor ca si infatisare, stiindu-se faptul ca satan este denumit, imitatorul lui Dumnezeu, una din caracteristicile lui fiind IMITATIA. Puteti citi despre acestea, accesand acest link: SURSA WIKIPEDIA.




Cea de a doua categorie de uriasi a fost de dimensiuni mai mici, ( 2-6 m...) apropiate omului. Putem vorbi deja intradevar de prima convietuire ce a avut loc intre demoni si fiinta OM. De fapt este un fel de trecere de la cele mai decazute categorii de demoni cum au fost cele dinainte, treptat sa ajuns la o infruntare a acestora directa cu omul. Dupa cum bine se stie din punct de vedere Biblic, in Sfanta Scriptura se vorbeste despre acesti uriasi, nemaifiind nevoie de dovezi de existentialitate a acestora. Dar putem vorbi totusi despre un rau superior omului intrupat prin aceste trupuri uriase, asa cum bine cunoastem din infruntarea directa dintre David si Goliat, precum si prin alte multe exemple descoperite de-a lungul timpului.

Uriasii erau pe pamant in vremurile acelea si chiar si dupa ce s-au impreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor si le-au nascut ele copii: acestia erau vitejii care au fost in vechime, oameni cu nume. (Fac.6:4)

Atunci a iesit un om din tabara filistenilor si a inaintat intre cele doua ostiri. El se numea Goliat, era din Gat si avea o inaltime de sase coti si o palma. (1Sam.17:4)

Sa nu ne mire faptul ca treptat odata cu trecerea timpului avem confirmarea Biblica, cum ca demonii au locuit mai apoi chiar in perioada Mantuitorului cat a trait pe pamant, in trupurile oamenilor. Mantuitorul a scos demoni, a certat demoni si a alungat demoni ce se aflau in trupuri de oameni.

Din multi ieseau si draci care strigau si ziceau: "Tu esti Hristosul, Fiul lui Dumnezeu." Dar El ii mustra si nu-i lasa sa vorbeasca, pentru ca stiau ca El este Hristosul. (Luc.4:41)

Si dracii rugau staruitor pe Isus sa nu le porunceasca sa se duca in Adanc. (Luc.8:31)

Pana acum am vorbit despre cateva categorii care au reprezentat demonii sub diferite forme, de natura materiala, cunoscute treptat odata cu trecerea timpului. Dar ce se intampla in zilele noastre, deoarece odata cu jertfa, moartea, si Invierea Mantuitorului nostru, toate aceste categorii de rau din trecut nu mai exista in prezent. Inseamna ca raul a luat sfarsit? Nicidecum. Dimpotriva, trebuie sa observam sub ce fel se desfasoara acestia in continuare, in ce consta puterea demonilor, lui satan si implicit a raului? Daca toate aceste prime forme de infatisare au fost sub aspect material, odata cu disparitia lor putem vorbi despre alte lucrari de inselare si puteri negative despre care inca din trecut Cuvantul lui Dumnezeu ne avertizeaza si ne instiinteaza sub ce forma se manifesta asupra omului. Aceste sunt:


5. STIINTELE OCULTE,INFLUENTELE ASTRALE, MAGIA, VRAJITORIILE, GHICITORIILE, CONCEPTELE RELIGIOASE, CONCEPTELE FILOZOFICE, INTELIGENTA TEHNOLOGIEI MODERNE, INCHINAREA LA ZEITATI, IDOLATRIILE, TRADITIILE, BASMELE, PARANORMALUL, MEDITATIA, LEVITATIA, ATEISMUL, PARAPSIHOLOGIA…precum si multe si multe altelucruri asemanatoare cu acestea


Inainte de Invierea Mantuitorului si inaltarea Lui la Cer, toate formele de rau cunoscute s-au desfasurat sub o infatisare materiala asa cum au fost enumerate cele de mai sus. Insa din acel moment al perioadei cat Mantuitorul a fost pe pamant si pana in prezentul nostru, perioada denumita ca si “Zilele din urma”, raul are o mai mare putere asupra omului sub aspect imaterial, spiritual, la nivel de duh, la nivel de puteri. Aceste puteri sunt tot demonice denumite de Biblie “Lucrari de inselare” si au doar aspect negativ asupra omului iar printre acestea se numara cele mai importante cum ar fi: Stiinte Oculte, Influente Astrale, Magie, Vrajitorie, Ghicitorie, Concepte Religioase, Concepte Filozofce, Tehnologia Moderna insuflata omului de alte Forte Supranaturale, Yoga, New Age, Lucrari de Imitare si Inselare…precum si multe si multe alte lucruri asemanatoare cu acestea

Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele. (2Tim.3:1)

Caci noi n-avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in vazduhuri. (Efes.6:12)

Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite si care se duc la imparatii pamantului intreg, ca sa-i stranga pentru razboiul zilei celei mari a Dumnezeului celui Atotputernic(Apoc.16:14)

Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreste acum sa fie luat din drumul ei. Si atunci se va arata acel nelegiuit pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale.

Aratarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase si cu toate amagirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzarii, pentru ca n-au primit dragostea adevarului ca sa fie mantuiti. Din aceasta pricina, Dumnezeu le trimite o lucrare de ratacire, ca sa creada o minciuna (2 Tesaloniceni 2:7)

Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi (Matei 24:24)

Ce mai ramane de facut? Care este urmatoarea etapa prin care se va desfasura raul, cat timp va mai dura, de cine si prin cine va fi reprezentata aceasta lucrare? Ce se va intampla de acum incolo, vorbind despre lucrarea de inselare din prezent, in viitor si pana la incheierea tuturor lucrurilor, judecata finala a raului si pedepsirea totala a acestuia. Fiindca aici vorbim despre apropierea de un final a tuturor lucrurilor despre care Cuvantul lui Dumnezeu ne vorbeste foarte clar si anume disparitia totala a raului, disparitia Universului, a pamantului, a materiei a timpului si al spatiului existent si cunoscut acum noua. Insa atentie toate aceste nu se vor intampla pana cand un se va implini: LEPADAREA DE CREDINTA

Ce inseamna acest aspect? Inseamna ca in momentul distrugerii totale a materiei, nu se va mai gasi deloc credinta pe acest pamant. Rolul etapei anterioare de inselare prin puteri la nivel de duh se va incheia, astfel satan dobandindu-si telul si ducandu-si planul de inselare pana spre sfarsit, pana va castiga ultimul duh amagit, acest lucru insemnand lepadarea de credinta. Iar cand va veni sfarsitul tuturor lucrurilor si distrugerea totala a raului a materiei, timpului si spatiului, NU SE VA MAI GASI NICI CEA MAI MICA FARAMA DE CREDINTA PE PAMANT!

Cat priveste venirea Domnului nostru Isus Hristos si strangerea noastra laolalta cu El, va rugam, fratilor, sa nu va lasati clatinati asa de repede in mintea voastra si sa nu va tulburati de vreun duh, nici de vreo vorba, nici de vreo epistola, ca venind de la noi, ca si cum ziua Domnului ar fi si venit chiar. Nimeni sa nu va amageasca in vreun chip;caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta si de a se descoperi omul faradelegii, fiul pierzarii, potrivnicul care se inalta mai presus de tot ce se numeste "Dumnezeu" sau de ce este vrednic de inchinare.(2 Tesaloniceni 2:1)


6. VIATA EXTRA TERESTRA

Cu toate acestea spuse, putem vorbi deja despre aceasta distrugere totala a pamantului implicit a Universului cu tot ceea ce cuprinde si inseamna Raul ca si forta de existentialitate, distrugere ce va urma sa fie. Odata cu disparitia orcarei farame de credinta de pe pamant (care inca mai exista la momentul actual), aceasta disparitie a tot ceea ce vedem si ceea ce stim acum, va trebui facuta prin intermediul a ceva, a cuiva. Logic. Nicidecum Dumnezeu nu va nimici in mod direct omul, care este insusi creatia sa. Dumnezeu este Dragoste (PUTERE, DUH ) si ar fi absurd sa afirmam ca prin natura Lui duhovniceasca, sa creeze ceva opus Lui si anume ceva MATERIAL, ca pe urma tot Dumnezeu sa isi autodistruga propia Sa creatie. Este un Paradox, nonlogic si absurd sa gandim asa ceva. Insa distrugerea va fi iminenta asa cum Biblia ne arata destul de clar:

Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii; ci are o indelunga rabdare pentru voi si doreste ca niciunul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta. Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si pamantul, cu tot ce este pe el, va arde.(2 Petru 2:9)

Dupa ce satan isi va recastiga toate duhurile inselate ale oamenilor, tot el impreuna cu demonii din acest Univers material denumit Adancul, va avea rolul si "dezlegarea" de a distruge omul, asta inainte ca el sa fie Judecat si pedepsit de catre Dumnezeu. La baza acestei distrugeri va exista o putere extra terestra ceva venit din exterior din Adancul Univers, al carui stapanitor satan, este.

Nu voi mai vorbi mult cu voi; caci vine stapanitorul lumii acesteia. El n-are nimic in Mine (Ioan 14:30)

Deci toate dovezile extra terestre, demonstrate pana acum prin diferite corpuri ceresti, guverneaza cu siguranta acest Univers.

Cu alte cuvinte aceste forte si corpuri extra terestre din nou sunt reprezentate prin demoni si care se afla inca in asteptarea distrugerii totale a omului ramas fara credinta printr-un contact direct material si iminent cu rasa umana. Deocamdata la momentul actual acestea exista dar acum ei actioneaza asupra omului insuflandu-i inteligenta ce se afla in jurul nostru, in zilele noastre si aici vorbim despre falsa intelepciune creatoare, care omul considera ca ii apartine insa in adevar aceasta falsa intelepciune este insuflata de forte extra terestre super inteligente care doresc sa acapareze si binenteles sa distruga fiinta umana. Este vorba despre inteligenta mai ales tehnologica, excesiv de puternic dezvoltata si rapida, aparuta mai ales in secolele XX-XXI, raportata, comparativ la miile de ani de existentialitate a omului de pana in ultimele aceste secole.

Intelepciunea aceasta nu vine de sus, ci este pamanteasca, fireasca, draceasca. (Iacov 3:5)

Pe aceasta tema am scris un articol detaliat aici: http://strainisicalatori.blogspot.ro/2015/10/tehnologia-touchscreen-atinge-ecran.html

Un aspect foarte importand de luat in calcul si faptul ca aceste fapturi prin aparitiile lor, iau din nou forma asemanatoare omului, prin imitatie. Sa urmarim si parerile unor oameni de stiinta care confirma ca acest contact iminent va avea loc intr-un viitor, inca necunoscut noua, ci doar lui Dumnezeu, care este Atotputernic si Drept. Puteti citi despre acestea, accesand acest link: SURSA WIKIPEDIA.

Am incercat sa scoatem in evidenta prin scrierea acestui articol, atat Planul lui Dumnezeu in privinta raului, de cine este reprezentat raul, ce reprezinta Universul, care este actiunea si scopul raului, planul lui, precum si despre gresita intelegere ca Dumnezeu ar fi Creatorul Universului si a tot ceea ce cuprinde acesta.

Da! Adevarat! Dumnezeu a creat totul, insa creatia lui nu se poate intelege decat sub aspect DUHOVNICESC, imaterial, nepalpabil, nevazut, asa cum este insusi natura Dumnezeului cel Atotputernic: DUH, PUTERE, SLAVA, INTELEPCIUNE, PERFECTIUNE.

Dumnezeu este Duh; si cine se inchina Lui trebuie sa I se inchine in duh si in adevar. (Ioan.4:24)


Asadar oameni buni, nu va puneti prea multe sperante in aceasta viata materiala, muritoare si trecatoare, ci trupul vostru, sufletul vostru si duhul vostru sa se inchine Adevaratului Dumnezeu pe principiul:

Pentru ca unde este comoara voastra, acolo va fi si inima voastra. (Mat.6:21)

0 comments:

Trimiteți un comentariu